Minidumpperi 4×4, 250kg

1495,00  (1205,65  + Alv)

Kompakti nelivetoinen minikuormaaja 250 kilon kantavuudella. Helppo käsitellä, leveys vain 70 cm. Tehokas Loncin bensiinimoottori.

Saatavuus: 11 varastossa

Tarvitsetko lisätietoja? Asiakaspalvelu paikalla arkisin klo 8-16

  • Puhelin: 010 567 3882
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@macea.fi
  • Chat: avaa oikeasta alakulmasta

Minidumpperi pyörillä on ketterä maansiirtokone rakennustyömaalle, maatilalle ja puutarhaan. Tällä kapealla mallilla (leveys vain 70 cm) tavaran ja maa-aineksen kuljetus onnistuu pienissä ja ahtaissakin tiloissa, ja se mahtuu vaivatta oviaukoista.

Minidumpperi on täydellinen työkone erilaisten materiaalien kuormaamiseen ja kuljettamiseen rakennustyömaalla, metsätöissä tai maatilan ja puutarhan töissä. Erinomainen erilaisiin maanrakennus ja muokkaustöihin.

Eikö kottikärry riitä ja isommat koneet ei mahdu? Dumpperin käyttö on helppoa ja sen siirtäminen paikasta toiseen vaivatonta. Erityisen kapean rakenteensa johdosta dumpperi mahtuu paikoista mistä isommat mallit eivät pääse kulkemaan, myös oviaukoista. Se on kevyt ja kulkee helposti pakettiauton kyydissä. Manuaalisen kipin ansiosta myös hinta pysyy maltillisena.

Tämä minidumpperi on oikea tehopakkaus, se kiipeää jopa 38° täydessä kuormassa. Dumpperilla käy nopeasti esimerkiksi roskalavan täyttö, maa-aineksen kuljettaminen, laattojen, tiilien, kivimurskan ja roskien siirtäminen. Nelivedon ansiosta dumpperi kulkee vaikeassakin maastossa ongelmitta.

Säästä selkää lumitöissä: Konstant-minidumpperiin on saatavilla käteviä lisäosia, jolloin laitteestasi tulee entistä monikäyttöisempi. Lisäosat tulossa pian valikoimiin.

Ominaisuudet:

Kuormauskapasiteetti 250 kg
Moottori: 5 hp Loncin Euro 5
Vaihteet 4 eteen ja 1 taakse
Levyjarrut
Äänenvoimakkuus 79 db
Renkaat edessä 400×10 / takana 400×8
Polttoaine lyijytön bensiini (vähintään 95 oktaania)
Manuaalinen kippi
Paino: 150 kg
Pituus 155 cm, leveys: 70 cm, korkeus: 90 cm

Paino 150,0 kg (kilogramma)
Mitat 0,0 × 0,0 × 0,0 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Minidumpperi 4×4, 250kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top